Over Jazz

Hallo! Mijn naam is Jazz Heyninck. 

Leergierig, empathisch, een tikkeltje perfectionistisch … én toch een beetje eigenwijs. Ik volg niet graag de kudde, maar pas me wel gemakkelijk aan en hou rekening met jullie wensen.


Ik ben een jonge fotografe in bijberoep met grote dromen en toekomstplannen, die ik beetje bij beetje probeer waar te maken.


Ik heb een gezin: een partner, Kevin, met twee pluskinderen, Senne en Thor, en een hondje, Bailey, die ik overal mee in betrek. Wanneer ik niet aan het werk ben besteed ik mijn tijd met veel plezier aan hen. 


Naast fotografe ben ik grafisch vormgever bij een marketingbureau genaamd Marketinx. Ik ontwerp o.a. allerlij reclamemateriaal voor andere bedrijven, zodat zij bijvoorbeeld op een professionele manier reclame kunnen maken. 


Daarnaast werk ik ook nog voor Muurschilderingen Sharina & Kindergrime Sharina. Ik ben haar rechterhand en maak ook portretten op doek voor klantjes van haar. We proberen vaak samen nieuwe ideetjes uit om zo origineel mogelijk te blijven. 


Ik zal het toch maar toegeven dat ik een bezig beitje ben. Maar ik geniet ten volle van alles wat ik doe, dat is het belangrijkste.